Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
El teu concesionari
Tornar

Emporta't gratis un kit de neteja de cadena MOTUL amb el teu kit de manteniment Macbor a la pròxima revisió.

13-04-2022
A Macbor no busquem clients sinó companys de viatge, amics, socis i ambaixadors que sentin les nostres mateixes passions i inquietuds. 

Per això, si ets #macborlover tens una Montana XR5 o una Eight Mile 500 SCR/STR, a la teva pròxima revisió oficial, et volem obsequiar amb un fantàstic regal ideal per deixar la cadena de la teva moto implecable.

MOTUL és el proveïdor de Macbor per productes de manteniment, neteja i lubricants d'alta qualitat, aconseguint que la teva moto llueixi sempre com el primer dia tant per dins com per fora. 

Per això, en totes les revisions oficials, et regalarem un fantàstic Kit de neteja de cadena de la marca MOTUL, juntament amb el Kit de manteniment de Macbor.

El Kit de neteja MOTUL MC CARE que t'enduràs de regal quan passis la revisió focial en un dels nostres Concessionaris, compta amb: 
  • Greix de cadena (Chain Lube Factory Line)
  • Netejador de cadena (Chain Clean)
  • Raspall de neteja
Els Kits de manteniment Macbor, utilitzats pels distribuidors oficials en cada revisió oficial, contenen tots els materials oficials Macbor necessaris per la revisió de la teva moto Macbor amb un preun un 10% inferior al material individual. 

Important: recorda netejar la cadena de la teva Macbor cada 500 km. 

Moltes gràcies! Gràcies per confiar en nosaltres, en la marca i per gaudir de la teva passió per les dues rodes sobre d'una Macbor. Esperem que aquest regal de Macbor t'ajudi a mantenir la teva moto sempre neta i llesta per a qualsevol aventura. 


Aquesta promoció serà vàlida fins el 31 de maig de 2022.