El teu concesionari
Tornar

Motoh! Barcelona 2023: torna el saló de la moto més complet del sector.

08-05-2023
Motoh! Barcelona 2023: torna el saló de la moto més complet del sector.
Des del proper 11 de maig i fins al 14 de maig, tindrà lloc a Montjuïc el MOTOh! Barcelona, el saló per excel·lència dedicat a les dues rodes, i com no podia ser d'una altra manera, l'Equip de Macbor estarem allà on ens podràs trobar al Pavelló 7 Stand 28 de la mà del nostre Concessionari a la ciutat, Motos Bordoy Barcelona!

Tindrem un espai reservat per a l'exposició d'una gran varietat dels nostres models, com la Johnny Be Good, la versió més Cafe Racer de la Marca, la Lord Martin, la versió més clàssica de la gamma Classic, les Eight Mile 500 Scrambler i Street i, per descomptat, la nostra joia de la corona, la Montana XR5.

A més, també estaran disponibles per a Test Ride la Montana XR5 i l'Eight Mile 500, en les dues versions, Scrambler i Street. Apropeu-vos a la zona de proves que ha preparat l'equip de l'esdeveniment per provar aquests 3 models de manera totalment gratuïta per una ruta tancada amb un equip de professionals.

Fes clic aquí per reservar el teu Test Ride!

Acosta't a l'esdeveniment de referència, en un ambient 100% motard i obert als nous públics.

Tens quatre dies per provar el millor i més nou dels nostres models, així que reserva't les dates i apunta't aquí per gaudir del teu test ride!

Amb la col·laboració de MOTUL ibèrica.