Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
El teu concesionari
Macbor neix d'una vocació familiar motera de més de 50 anys. Macbor és molt més que una marca de motos. Macbor és una manera molt particular d'entendre i viure la vida. Això sí, una vida sempre sobre dues rodes. La nostra felicitat depèn d'això i entenem que la de molta altra gent també, aquí neix la nostra vocació.
Llegir Manifest

Tot va bé si és sobre dues rodes.

Macbor és molt més que una marca de motos. Macbor és una manera molt particular d’entendre la vida i viure-la. Això sí, una vida sempre sobre dues rodes. La nostra felicitat en depèn i entenem que la de molts també, aquí neix la nostra missió. I com que a la vida es tracta de ser feliç i ajudar els altres a ser-ho, no hi ha res que ens faci més feliços que veure’t estrenar la moto de la teva vida.
Tot va bé si és sobre dues rodes.

Passió i convicció en moviment.

Passió incondicional i fe cega en tot allò que fem, això és el que ens mou cada dia. El nostre món és el motor, sempre ho ha estat i sempre ho serà. Quan tot va bé i quan no hi va fem l’impossible perquè torni a arrencar. És el nostre món; l’entenem, en gaudim, el vivim, el critiquem, el millorem, el compartim, el volem i no ens imaginem una vida sense ell.
Passió i convicció en moviment.

"Mai no et vendrem la moto"

Creiem en viure de forma coherent amb els nostres valors i les nostres conviccions. De petits ens van ensenyar bé: “no facis a l’altre el que no t’agrada que et facin a tu”, així de simple, però alt i clar. Pots estar tranquil, perquè mai no et vendrem la moto que no necessites. Ja ho saps, si tu estàs content, nosaltres, més feliços. Simple, alt i clar.

Quan alguna cosa funciona, per què no millorar-ho?

Sabem que no estem sols. Sabem que hi ha un munt de motius per no intentar-ho. Però també sabem que si no ho intentem, no hi haurà més oportunitats i que és millor fer-ho que penedir-se’n. Fa més de 40 anys que ho fem. Sabem quan una cosa funciona i quan podem millorar-la de forma responsable. Ens preocupen la usabilitat, la qualitat i la fiabilitat dels nostres productes i ens esforcem al màxim per fer-ho possible cada dia.
Quan alguna cosa funciona, per què no millorar-ho?

Vermell encès.

No en pot ser cap altre, el vermell és el nostre color i és aquell amb el qual ens sentim nosaltres mateixos. No pretenem agradar a tothom, però potser amb una mica d’informació pots entendre’ns un xic més. El vermell és passió, força, vida, valentia, vigor, i es diu que si alguna cosa està encesa està en ple rendiment, funcionant, a tota màquina... Així és com ens sentim a Macbor.
Vermell encès.

Viure intel·ligentment.

Què és viure intel·ligentment? És gaudir del teu entorn, sigui quin sigui. Començar el dia amb entusiasme i convertir qualsevol trajecte en una experiència única. Fer coses útils, i viure sense enganys ni artificis. Ser pràctics i coherents amb nosaltres mateixos. Expressar-nos a la nostra manera i gaudir de les coses realment importants de la vida. Prova de veure fins on pots arribar, això ja és cosa teva, però fes-ho a la teva manera. Nosaltres ho expressem així: Smart Yourself.
Viure intel·ligentment.

Una marca amb ànima humana.

Sense ànima no som res, un motor sense rumb no va enlloc. L’esperit de Macbor és allò que ens fa diferents i únics, som motoristes i treballem per a motoristes. No busquem clients, sinó companys de viatge, amics, socis, ambaixadors que sentin les nostres mateixes passions i inquietuds. I com en els millors matrimonis, l’èxit està garantit si anem en la mateixa direcció.
Una marca amb ànima humana.

No oblidem d'on venim.

Tot té un principi i el nostre ja té uns anys. L’ADN del nostre nom pot ser molt revelador. Macbor ens ve a dir “fill de Bordoy”. Mac és “Mc” i Bor és “Bordoy”. El que veus és el que és. Macbor neix d’una vocació familiar motera de més de 50 anys. Som fidels a les nostres arrels, i amb la mateixa transparència del nostre nom, podem dir-te que sabem d’on venim i on anem, però fins on arribarem… ¿qui ho pot saber? El que sí que sabem és que volem seguir avançant amb tu.
No oblidem d'on venim.

Mai no parem.

Ens encanta el que fem, ens parem en cada detall i ens hi il·lusionem i, sobretot, mai no en tenim prou. Som com nens, insaciables i mai no parem quiets. Per això, l’evolució constant és quelcom natural en nosaltres, no són només dues paraules, és una manera d’actuar que ens permet i ens permetrà tenir un producte en evolució i millora contínues, fruit del nostre alt nivell d’exigència. I sí, no ho podem evitar.
Mai no parem.

Sense esforç no hi ha recompensa.

Tots volem el millor per als nostres. Això sí, no val fer-ho de qualsevol manera. A Macbor desenvolupem els nostres productes i els millorem localment, a la nostra seu a Barcelona. I gairebé d’una manera obsessiva, controlem tota la cadena de producció. El resultat, oferir-te un producte amb un estàndard de qualitat europeu a un preu, sense cap dubte, molt competitiu.
Sense esforç no hi ha recompensa.