Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
El teu concesionari
Tornar

Estàs esperant la teva nova Montana XR5?

14-10-2021
Estàs esperant la teva nova Montana XR5?
Abans de res, volem traslladar les nostres més sinceres disculpes per la demora en el lliurament de les Macbor Montana XR5.

Som conscients de que aquesta demora pot estar suposant un problema per a alguns de vosaltres i és per això que, amb la màxima transparència i honestedad, volem compartir amb tu la informació sobre la logística i l'entrega d'aquest model que tenim fins el moment. 

El retard de l'entrega de la teva Montana XR5 es deu, principalment, a dues raons. La primera és la manca de matèries primes i de components electrònics que ha provocat demores en processos de producció a nivell mundial afectant, no només a la nostra Marca i el nostre sector, sinó a tota la indústria a nivell mundial. El reactivament de l'activitat industrial en època post Covid ha estat frenètica provocant grans dificultats en tots els aspectes: aprovisionament de matèria prima, logística i transports. 

A Macbor no hem quedat exempts dels problemes que t'acabem de descriure i, per això, la nostra producció de models Euro 5 s'ha vist greument afectada, d'igual manera que la resta de productors del sector de l'automoció. 

La nostra voluntat és poder entregar totes les Montana XR5 als nostres clients abans de novembre i farem tot el que estigui a les nostres mans per assegurar que sigui així. De totes formes, no podem oblidar que hi ha molts factors que no depenen de nosaltres sinó del transport global. 

Som conscients que és un temps molt llarg que s'afegeix a l'espera acumulada, però volem ser honestos perquè sabem com d'important és l'entrega d'aquesta moto per tu. 

Reiterant una vegada més les nostres més sinceres disculpes, agraïm molt la teva comprensió. 


L'equip de MACBOR